Monsterbogen

Vis stort billede
Monsterbogen

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
En hårrejsende bog om monstre, trolde, kæmper, dæmoner og andre mærkelige uvæsener, der formidles gennem kunstens billeder og vil begejstre store som små.
Hvis du ikke ved, hvad et monster er, eller hvis du ikke ved, hvordan de ser ud, er der hjælp, gru og fascination at hente bogen her, der fortæller om monstre, hekse og trolde, kæmper, dværge, dæmoner, fanden og hans oldemor og mange andre mærkelige væsener.
Mogens Eilertsen har udvalgt mere end 150 billeder fra kunstens verden. Malerier, tegninger, træsnit, kobberstik og litografier med monsteragtige motiver viser tilsammen, hvordan billedmagere gennem tiden har brugt det usandsynlige og unormale som motiv.En god del af motiverne kan stadig ses på gamle kalkmalerier i vores kirker. Bogen fortæller også, hvordan eventyr, sagn og senere tiders digtere og forfattere med malende ord har skabt litterære monstre.Det er sjove, fascinerende og hårrejsende historier og en skæv, underholdende tilgang til et flot kulturhistorisk overblik.
Mogens Eilertsener pensioneret lærer og tidligere skoleinspektør på Amager. Han har bl.a. være medlem af Undervisningsministeriets læseplansudvalg og konsulent ved etableringen af De erhvervsfaglige grunduddannelser. Mogens har skrevet en lang række bøger og artikler, de flest med et kunst- og kulturhistorisk tema.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mogens Eilertsen
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 206 mm
Højde: 207 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 560 g
Udgivelsesdato: 19 May 2012
Oplagsdato: 19 May 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771180374

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk