Karen Blixens tabsoplevelser

Vis stort billede
Karen Blixens tabsoplevelser

349,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Karen Blixens forfatterskab er rigt og udfordrende. Hendes person og levnedsløb er også dybt fascinerende og synes at rumme mange gåder. En mangfoldighed af litteraturforskere har da også behandlet hendes forfatterskab og hende selv som forfatter og person. Kan der stadig forskes og skrives mere om Karen Blixen, som ikke allerede er sagt og skrevet? Ja, det kan der.

Bo Elbrønd-Bek har begået et værk, som på en konsistent måde går bagom forfatterskabets hovedmotiver og stiller spørgsmål ved Karen Blixens umiddelbare udsagn om, hvad der har drevet hendes liv og værk. Med inspiration fra freudianske tolkningsmodeller sætter Bo Elbrønd-Bek skarpt lys på en af Karen Blixens grundforestillinger: skæbnetroen.

Bo Elbrønd-Bek (f. 1946), der er ph.d, cand.mag. et mag.art,. har bl.a. undervist ved Odense Universitet, University of Washington, University of Wisconsin-Madison, Universitetet i Oslo, Københavns Universitet, hvortil kommer forskningsstipendier ved Ernst Moritz Arndt Universität zu Greifswald og Humboldt Universität zu Berlin. Har udgivet en halv snes bøger og offentliggjort et halvhundred artikler og forfatterinterview.

Om hans bog Indfald og udfald skrev Torben Wendelboe i Lektørudtalelsen: >>tekster på et højt niveau, de er fagligt velfunderede, de er båret af engagement og kritisk tilgang, og der er plads til humor. Det er en imponerende tekstsamling...<< >>Samlet konklusion: En vægtig udgivelse i et vigtigt akademisk forfatterskab<<.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bo Elbrønd-Bek
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Underskoven
Bredde: 174 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 760 g
Udgivelsesdato: 12 Jan 2012
Oplagsdato: 12 Jan 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792662972

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk