Integration - Antropologiske perspektiver

Vis stort billede
Integration - Antropologiske perspektiver

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Gennem antropologiske og etnografiske analyser af forholdet mellem indvandrere og flygtninge og den danske flertalsbefolkning udforskes integration som både analytisk begreb og politisk projekt.
Antropologien placeres centralt i den dagsaktuelle debat om integration og afspejler et ønske om at gøre antropologisk forskning samfundsrelevant.
Integration. Antropologiske Perspektiver har dog ikke form som et aktuelt debatoplæg, men mere som en generel kritisk analyse af de sociale og kulturelle forhold, som former integrationsprocesser overalt i verden, og som nødvendigvis må skabe spændinger og debat i et hvilket som helst samfund.
Bogen er således også skrevet ud fra den opfattelse, at migrations- og integrationsstudier giver en enestående mulighed for at forstå, hvorfor og hvordan samfund udvikler og forandrer sig - for det meste stille og umærkeligt i hverdagen og sommetider mærkbart og synligt.
Bogen bygger på den forskning i migration, der siden 1980'erne har været udført ved Institut for Antropologi, Københavns Universitet, og som i de senere år særligt har fokuseret på indvandrere og flygtninge i Danmark.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karsten Pærregaard / Karen Fog Olwig
Sideantal: 278
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Museum Tusculanum
Bredde: 162 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 574 g
Serie: Migration & Integration, 1 Bind 1
Udgivelsesdato: 14 Oct 2007
Oplagsdato: 14 Oct 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763507387

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Integration - Antropologiske perspektiver Museum Tusculanum