Fra Rungstedlund til humlemagasinet - Otte generationer

Vis stort billede
Fra Rungstedlund til humlemagasinet - Otte generationer

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I anledning af Humlemagasinets 25 års jubilæum som udstillingssted er tiden kommet til en skildring af livet i og omkring Humlemagasinet samt lidt af egnens historie. Historien om Humlemagasinet er en skildring af otte generationers liv.


Den handler om mennesker med stor kreativitet og iværksættertrang inden for mange felter og fag. Ikke blot den familiemæssige historie gennem mere end 250 år er interessant. Lige så interessant er den udvikling, som Humlemagasinet har gennemgået i den tid, det har været i slægtens eje.
Handel med humle var gennem mange år den primære aktivitet. Under de to krige også opkøb af tobak og senere forretning med dametøj. Tiderne skiftede og nye aktiviteter påbegyndtes. Et galleri blev etableret i 1990 samtidig med, at man begyndte at anlægge haver, der i dag omfatter over 20 temahaver på 10 tdr. land.
Galleriet har udviklet sig til kongelige og historiske udstillinger og juleudstillinger. Samtidigt er tre museer etableret: Humlemuseet, Sigfred Pedersen Museum samt Historisk Dukkesamling. Humlemagasinet har således udviklet sig fra at være en virksomhed til en kulturel institution med over 14.000 besøgende årligt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peder Pedersen
Sideantal: 164
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Historia
Bredde: 170 mm
Højde: 240 mm
Udgivelsesdato: 29 Apr 2015
Oplagsdato: 29 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793321205

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Fra Rungstedlund til humlemagasinet - Otte generationer Historia