Færøerne - Historie og samfund, kunst og kultur

Vis stort billede
Færøerne - Historie og samfund, kunst og kultur

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En kulturhistorisk tidsrejse
Et perifert og uspoleret land med frisk luft, vand, klipperigt og forrevet, frodigt. Færøerne er kontrasternes land. Øerne er både barske og romantiske. Er det blæsende og overskyet, bryder solen alligevel ofte flere gange dagligt igennem skyerne. Kald det ustadighed eller et varieret klima. Lige meget hvad vi kalder det, er det med til at gøre øerne evigt levende og charmerende.
Færøernes historie er de sidste 800 knyttet til Danmarks, men det er ikke et uproblematisk samliv. Færøerne er imidlertid ved at blive synlige på verdenskortet på en ny måde, ikke mindst efter Bill Clinton og Al Gores besøg på øerne. De var begejstrede for landet. Og begejstring smitter. Flere og flere får øjnene op for, at Færøerne har meget og andet at byde på end fisk og tåge.

Ingrid F. Andersenhar tilbragt meget tid på Færøerne og deler her ud af sin store viden og passion for landet. Med hjælp fra en række færinger kommer hun rundt om landets historie, kunst og kultur.
Hun er uddannet cand. jur og mag. art. i forhistorisk arkæologi. Hun er leder af rejseselskabet IFA Kulturrejser, hvor de arrangerer kulturrejser til forskellige lande. Hun er forfatter til en række bøger med kulturhistoriske temaer. bl.a. den store Mozartbiografi, der udkom for 6 år siden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ingrid F. Andersen
Sideantal: 281
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Svetlana Makarenko og Finn Brohus
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 14 Jun 2012
Oplagsdato: 14 Jun 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770702744

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Færøerne - Historie og samfund, kunst og kultur Hovedland