En bevægelig fest - Streftog i campingferiens livsform og landskaber

Vis stort billede Tilføj
En bevægelig fest - Streftog i campingferiens livsform og landskaber

145,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En bevægelig fest er 15 essays, skrevet med den hensigt at tilføre camping som ferieform nogle delvis glemte kvaliteter. Men alle kan læse med, for bogen handler om noget grundlæggende ved at rejse og leve på feltfod. Om at slippe al hjemlig, indendørs rutine og komfort, at rejse med let bagage – en teltvogn kan være sagen! –, leve naturligt, i nuet, og opleve hvad der byder sig til.
Bogen er altså ikke en turistfører, selv om den i visse afsnit er lige så konkret som en sådan. Disse strejftog åbner i stedet en række indfaldsveje til nogle af rejsens særlige attraktioner, som har at gøre med helt almindelige, virkelighedsnære forhold.
Der fortælles derfor også om planlægning og forberedelser, for en rejse begynder hjemme, i god tid, og slutter med eftertanke om de erfaringer rejsen har givet. Dens tiltrækning beror selvfølgelig på den umiddelbare oplevelse af alt det mageløse i det fremmede – her: Frankrig og Italien. Men næsten lige så meget handler det måske om at få øje på og indprente sig små og hverdagslige detaljer, som man dér møder i nye og anderledes former.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bo Marschner
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 148 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 285 g
Udgivelsesdato: 22 Nov 2010
Oplagsdato: 23 Nov 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771146110

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

En bevægelig fest - Streftog i campingferiens livsform og landskaber Books On Demand