De bevarer Danmark - kærlighed til fredede huse

Vis stort billede
De bevarer Danmark - kærlighed til fredede huse

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Hvad er et hus uden de mennesker, der bor i det? Og hvad gør, at nogle mennesker har tabt deres hjerte til og vil gå gennem ild og vand for at bevare og beskytte de huse, som Kulturstyrelsen har fredet?
Fotograf Suste Bonnén sætter i denne bog fokus på en række af Danmarks fredede huse og de mennesker, der bor i dem og tager sig af dem.
I billeder og tekst fortæller hun, hvordan de passer på, maler, graver, kalker, støtter, river ned, bygger op og skaber historie, mens de tager sig af Danmarks kulturarv.
Tag med rundt til Taarnborg i Ribe, salmedigteren Brorsons gamle hjem, til Gotvedskolen på Frederiksberg, hvor kroppen holdes ved lige, og Højerup Gl. Kirke på Stevns, en af de eneste fredede kirke i Danmark.
I bogen besøger vi også lyrikeren Pia Juul i Bakkehuset på Frederiksberg, refugiet Klitgården i Skagen og de 90 beboere på Christiansø blandt mange andre.
Suste Bonnéns smukke fotografier og indlevende tekst fortæller om danske huse, der bliver bevaret i kraft af deres unikke arkitektoniske egenskaber, og ikke mindst om de mennesker, der med deres kærlighed til huset er med til at bevare Danmark.
Suste Bonnén er fotograf, kunstner og cand.mag. i musik. Hun har udgivet en lang række foto- og portrætbøger og haft udstillinger landet over.
>>Bogen er en meget original måde at fortælle om særlige huse på. Helt personligt vælger Suste Bonnén at fokusere på dem, der bor i de fredede huse og har kærlighed til husene. En overraskende vinkel. Smukt fotograferet og meget, meget velskrevet. Poetisk, fint indlevet og afvekslende i formen. Bravo!<<.
Peter Olesen, forfatter og journalist


>>Aldrig før har man set sammenspillet mellem mennesker og huse på den inspirerende måde<<. Suzanne Brøgger, forfatter

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Suste Bonnén
Sideantal: 432
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 248 mm
Højde: 289 mm
Dybde: 46 mm
Vægt: 2496 g
Udgivelsesdato: 23 Nov 2014
Oplagsdato: 23 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771183863

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

De bevarer Danmark - kærlighed til fredede huse Frydenlund