Banko!

Vis stort billede
Banko!

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Banko! er Danmarks første bog om det populære tallotteri, der hver uge spilles af 400.000 entusiastiske danskere.

Bogen henvender sig til alle, der lidenskabeligt dyrker bankospillet. Om det er de yngre, der går efter de store pengepræmier, eller bedstemor og oldefar, så er alle optaget af at fylde hele pladen og råbe: Banko!

Bogen opruller forskellen på bingo og banko, bankospillets historie, og hvorledes spillet med en årlig omsætning på en milliard kroner har været en af de største pengeindsamlere til idræts- og fritidsklubber.

Peter og June Belli og Keld og Hilda Heick fortæller om deres tid som TV-bingo-værter, og en række andre kendte afslører deres forhold til bankospillet på godt og ondt.

Forfatterne tager læserne med til bankospil på Mors, i Sønderjylland, på Fyn og i Danmarks største bankohal på Østerbro i København, hvor der bliver råbt tal op hver dag hele året rundt. Endvidere er der afstikkere til Tyskland, Sverige, Polen og Norge, hvor danskere også rejser til for at spille.

Banko er en alvorlig sag for udøverne, og det er dokumenteret videnskabeligt, at banko er fremragende hjernegymnastik. Spillerne har lykketal og lykkedyr. Og forfatterne giver også en forklaring på det uforståelige fænomen, at nogle mennesker altid er heldige, mens andre altid er uheldige.Banko! er skrevet med et glimt i øjet og en dyb respekt for spillets udøvere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jan Løfberg / Dennis Drejer
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 169 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 463 g
Udgivelsesdato: 07 Nov 2012
Oplagsdato: 07 Nov 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771370928

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk