Ideer vi lever på - Humanistisk viden i videnssamfundet

Vis stort billede
Ideer vi lever på - Humanistisk viden i videnssamfundet

330,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Ideer vi lever på handler om tanker, som vi ikke lever af men på, og som ikke bevæger sig ud i samfundet via en faktura, men gennem skolen og uddannelsessystemet, populær faglitteratur, pressen, politiske bevægelser, og mange andre kanaler.
Humaniora er en succes i det moderne videnssamfund. Der er stor søgning til de humanistiske uddannelser, og stadig flere humanistisk kandidater finder arbejde i det private erhvervsliv. Samtidig er der bred og voksende interesse for humanistiske forskningsresultater, som formidles af historikere, psykologer, sprogforskere, ledelsesteoretikere osv. i en populær og tilgængelig form.
Men humanistisk tænkning som leverandør af grundlæggende tanker – nye tanker – om menneske og samfund og om forholdet imellem dem overses stadig, og det skyldes blandt andet, at de humanistiske forskere har været for dårlige til at forklare, hvad det er, de primært frembringer. Det prøver et antal fremtrædende humanistiske forskere at råde bod på i denne bog.
Bogens bidragydere:
Finn Collin, Jan Faye, Frans Gregersen, Peter Harder, Hans Hertel, Christian Kock, Hans Siggaard Jensen, Jesper Echardt Larsen, Ole Fogh Kirkeby, Sven Erik Nordenbo, Frederik Stjernfelt, Lisa, Storm Villadsen & Uffe Østergård

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Finn Collin
Sideantal: 277
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Bredde: 141 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 406 g
Udgivelsesdato: 04 Dec 2008
Oplagsdato: 04 Dec 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750039839

Sprog

Dansk

Ideer vi lever på - Humanistisk viden i videnssamfundet Akademisk