Hvor strømmen går

Vis stort billede
Hvor strømmen går

160,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Ingen får sovet igennem. For når man arbejder seks timer og har seks timer fri, dag efter dag, uge efter uge, er der én ting,der er sikker: Man bliver trættere og trættere.

Efter frokost har Fri i kastet sig på sofaen i tv-stuen. Andre har gjort som ham, lagt sig, så lange de er, eller bare sat sig og lukket øjnene. Herude er det ingen kunst at sidde op og sove. Der er stadig 15 minutter, til de afløser skipperholdet, og de skal bruges til den sidste lur.

Jeg fotograferer Fri i, først uden flash, så med. Rummet lyses op af de små hvide glimt, efterhånden som jeg trykker på knappen. Så kommer det nede fra sofaens plastik:>>… for helvede, Per, jeg sover<<. For her i Barentshavet, nogle hundrede sømil nordøst for Murmansk, er det altid lidt nat, og det lige meget, hvad klokken er, eller hvor højt midnatssolen står.

Om forfatteren:
Per Folkver, født i 1953, har fotograferet siden slutningen af 1970’erne, udgivet flere bøger, bl.a. ’Vennerne på vejen’,’Begrundet Begær’ og ’Forbi Færøerne’,var 2001-08 fotochef på Politiken og er i dag fotograf sammesteds .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Per Folkver
Sideantal: 75
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politiken
Udgivelsesdato: 05 Jan 2014
Oplagsdato: 05 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740014136

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk