Hjemlængsel - steder og fortællinger

Vis stort billede
Hjemlængsel - steder og fortællinger

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Doris Ottesen er livsoplyser! Og hjemlængsel er en trefløjet udgivelse bestående aflivsfilosofiske, litterære og opbyggelige funderinger, hvilket svarer til DorisOttesens interessefelter.

Hjemlængsel eren trefløjet bog med livsfilosofiske, litterære og opbyggelige funderinger. Delitterære essays handler om bl.a. Kerstin Ekman, Grundtvig, H.C. Andersen, TageSkou-Hansen Herbjørg Wassmo m.fl.

Gennem sin fortællepraksissætter Doris Ottesen ord på en nutidig følelse. Hun kalder den ’hjemlængsel’.Hvilket lidt forkortet kan beskrives som en længsel efter det sted, hvor livetgiver mening. Der er en stor hjemlængsel i de moderne samfund!

Det kan let skyldes, at den folkeligt-kristnetradition er trængt. Af forestillinger om oplysning og individualisme, og afhjemløshed og fremmedgørelse, som er modernitetens triste følgesvende.

Efter at have været præst ien årrække har Ottesen de sidste ca. 25 år virket som folkeoplyser med detformål at formidle eksistentielle, kristne og nationale problemer.

”Jegtror, at alle mennesker til alle tider har haft hjemlængsel. Men jeg tror også,at hjemlængselen hos mange nutidsmennesker er blevet ikke blot større, men ogsået større problem for dem, end den har været for tidligere generationer...

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Doris Ottesen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 05 May 2016
Oplagsdato: 05 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770705301

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Hjemlængsel - steder og fortællinger Hovedland