Hanengalemig

Vis stort billede
Hanengalemig

225,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Velbevandret vidende og vittig tager Johannes Møllehave i sin nye bog læseren med på lystrejser i livet og litteraturen.

Han fortæller om interessante menneskeskæbner han er stødt på gennem et langt liv. Om livstidsfangen der flyttede ind hos ham og blev i 14 år; om bruden han måtte skjule i kælderen dagen før brylluppet; om den stumme dreng der fik en stemme på grund af et kanonslag og om sin engelske privatlæge og doktor der viste sig at være et monster.

Læseren møder også adskillige kulturpersonligheder som Møllehave har kendt og arbejdet sammen med gennem årene fra biskop Jan Lindhardt over Paul Hammerich til Dirch Passer. Sidst men ikke mindst lystlæser Møllehave en stribe af sine yndlingsforfattere og valgslægtskaber som Grundtvig Blicher Shakespeare H.C. Andersen og Storm P.

Titlen er jo sær. Møllehave fortæller: Johannes Johansen prædikede uden manuskript om Peters fornægtelse. To gange fornægter Peter Jesus. Jesus havde forudsagt at Peter ville fornægte ham tre gange før hanen galer. Johannes Johansen ville finde på en ed. Han var ikke i vane med at bande og jeg glemmer ikke da han højt sagde: Nej Hanengalemig om jeg kender ham!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Johannes Møllehave
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 128 mm
Højde: 206 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 209 g
Udgivelsesdato: 20 Nov 2014
Oplagsdato: 20 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779737105

Sprog

Dansk