Frisk fisk til inkaen - 42 essays om det lange løb

Vis stort billede
Frisk fisk til inkaen - 42 essays om det lange løb

200,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Der kan ikke herske tvivl om at løbekulturen spiller en vigtig rolle i vores liv. Og antallet af løbere er stadigt voksende. Men hvorfor løber vi? Og hvad var det ved løbet som kultur der optager så mange?

Frisk fisk til inkaen handler om løbets nødvendighed. Om løb som civilisation magtsprog kunst underholdning religion elitesport og populærkultur. De 42 korte læsestykker skildrer menneskets løbekultur - fra dengang vores forfædre blev tobenede til hver gang vi snører løbeskoene. Klaus Rothsteins bog banebrydende bog udkom første gang i 2002 og har siden været uopdrivelig og efterspurgt af tænksomme løbere og læsere. Til denne nye udgave som altså udkommer præcis ti år efter er forsynet med nyt forord og et nyt stort essay om Homo currens det løbende menneske.

Klaus Rothstein har som kritiker og kommentator skrevet en håndfuld essaysamlinger og debatbøger om litteratur kultur og politik senest Den nøgne maskine . Til hverdag er han kritiker og kommentator på Weekendavisen og studievært på DR s Skønlitteratur på P1.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Klaus Rothstein
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 132 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 258 g
Udgivelsesdato: 25 Oct 2012
Oplagsdato: 25 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779735637

Sprog

Dansk

Frisk fisk til inkaen - 42 essays om det lange løb Tiderne Skifter