Europamestrene - Fodbold – nation – identitet

Vis stort billede Tilføj
Europamestrene - Fodbold – nation – identitet

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 3-5 hverdage

Europamestrene portrætterer de europæiske landsholdder har vundet EM siden 1980: mesterholdets vej mod titlen, stjerner,spillestil og afgørende kampe. Bogen er sprængfyldt med fodboldhistorie ogaktuelle tanker om spillets udvikling, men samtidig diskuteres mesterskabetsbetydning for de respektive landes nationale identitet. Fejringen af den dansketriumf i 1992 var et nationalt højdepunkt, som kun tåler sammenligning med befrielseni maj 1945, men den er ikke enestående i en europæisk sammenhæng. Måske udgørEM-turneringen i virkeligheden det største offentlige terapeutiske rum for denfælleseuropæiske gennemarbejdning af verdenskrigens traumer.

Bogen afsluttes med et kapitel, hvor forudsætningerne forny dansk EM-triumf diskuteres, og et bud på version 2.0 af Den Røde Tråd idansk talentudvikling.

Europamestrene er resultatet af et utraditionelt samarbejdemellem førende sportsjournalister og forskere: Luna Christofi, Niels ChristianFrederiksen, Niels Idskov, Karl-Christian Lammers, Morten Rasmussen, DinoKnudsen, Mikael Rask Madsen, Rob Hughes, Mogens Pelt og Lykke Friis.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 248
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 05 May 2016
Oplagsdato: 05 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740609981

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Europamestrene - Fodbold – nation – identitet Turbine