Den frygtelige sandhed - En brugsbog om kvidner og masokisme

Reduced price!
Vis stort billede
Den frygtelige sandhed - En brugsbog om kvidner og masokisme

200,00 kr

-20%

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det ligger i kvindens natur at underkaste sig, lade sig beherske, være lydig og føjelig. Sådan har kvinden det bedst, kvindens inderste væsen er masokistisk.
Sådan har man traditionelt opfattet kvinden. Og dermed har man også haft advarslen parat, når kvinder satte spørgsmålstegn ved autoriteterne og det overlevende patriarkat: I forråder jeres sande kvindenatur!

Hvis kvinden så oven i købet følte sig tiltrukket af dominerende mænd, drømte om at lade sig binde og piske og oplevede et seksuelt højdepunkt ved at lade sig ydmyge fysisk og psykisk? Kunne hun så samtidig gå aktivt ind for kvindernes frigørelse og kæmpe for selvstændighed og ligestilling? Nej, vel?

Den frygtelige sandhed er forfatterens egen personlige beretning om, hvordan masokisme kan fungere på det fysiske og psykiske plan for den enkelte. Og det er en undersøgelse af, hvordan den traditionelle forbindelse kvinder-seksualitet-masokisme fungerer – set gennem psykologi, kunst, litteratur, pornografi.

Bogen udkom første gang i 1974. Den blev stærkt omdebatteret, fik øjeblikkelig status som et centralt værk i den dengang nye danske kvindelitteratur – en moderne klassiker, udgivet i mange udgaver og oversat til flere sprog.

Den frygtelige sandhed udgives nu som bind 2 i forlaget Tiderne Skifters nye serie Evergreens .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maria Marcus
Sideantal: 350
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 128 mm
Højde: 206 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 343 g
Udgivelsesdato: 14 Apr 2016
Oplagsdato: 14 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779737075

Sprog

Dansk

Den frygtelige sandhed - En brugsbog om kvidner og masokisme Tiderne Skifter