Da Sex and the City ændrede verden

Vis stort billede
Da Sex and the City ændrede verden

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Har Sex and the City ændret verden? Tv-serien, der begyndte som avisklumme, er i hvert fald blevet en guide for millioner af kvinder verden over til livet som single, stærk, selvstændig og smuk. I centrum for fænomenet står newyorkeren Carrie Bradshaw, spillet af Sarah Jessica Parker. Hun er blevet et af de stærkeste kulturelle ikoner i nyere tid og har inspireret store dele af en generation af kvinder med en ny selvforståelse. Sex and the Citys mantra er: ”Be fabulous!” Og mange af os har taget til det os. Men hvor står vi nu, 12 år efter vi fulgte i hælene af Carrie og hendes Manolo Blahnik-stiletter?

Da Sex and the City ændrede verden er en hyldest til historiens mest indflydelsesrige tv-serie, men også et bud på, hvordan Sex and the City påvirker danske kvinder og vores liv – på godt og ondt. Filmanmelder og kulturanalytiker Iben Albinus fortæller i en hybrid mellem kulturanalyse og den personlige klumme historien om, hvordan og hvorfor Carrie Bradshaw og hendes veninder er blevet tidens mest emblematiske rollemodeller og skitserer i bogen en lige linje fra Jane Austens sædekomedier til det aktuelle fænomen, The Economist har døbt ’Bridget Jones-økonomien’.
Sidst, men ikke mindst er bogen en kærlig opfordring til alle os danske kvinder om at nyde livet og have det sjovt.

Sex and the City-forfatter Cindy Chupack har skrevet forord til bogen, der også har interviews med danske fans, ligesom blandt andre ejerne af cocktailbaren Ruby og sexbutikken Lust fortæller om seriens betydning.

Forsiden er illustreret af Rikke Jørgensen, hvis arbejde for magasiner som Cover og britiske Nylon og stormagasinerne Bloomingdales og Neiman Marcus i New York har gjort hende til en internationalt anerkendt illustrator.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Iben Albinus
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Rikke Jørgensen
Forord af: Cindy Chupack
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Sabroe & Sabroe
Bredde: 139 mm
Højde: 214 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 392 g
Udgivelsesdato: 27 May 2010
Oplagsdato: 10 Jun 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799377602

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Da Sex and the City ændrede verden Sabroe & Sabroe