Barndom og pædagogisk kvalitet i dagtilbud - En hvidbog

Vis stort billede Tilføj
Barndom og pædagogisk kvalitet i dagtilbud - En hvidbog

93,99 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Viden fra forskningen skal gøres tilgængelig og anvendelig for alle, der træffer beslutningerne om dagtilbud, uanset om du er lovgiver, kommunalbestyrelsesmedlem, embedsmand, institutionsleder eller pædagog i et dagtilbud.
Meget taler for, at der er et behov for at indsamle og vurdere kvaliteten af det pædagogiske arbejde i dagtilbud. Det kan ske gennem forskningsbaserede og afprøvede vurderingsredskaber og metoder som på sigt sætter det pædagogiske personale i stand til på egen hånd at dokumentere og vurdere kvaliteten i det pædagogiske tilbud - og gør beslutningstagere på de forskellige politiske og administrative niveauer i stand til at træffe beslutninger på et kvalificeret grundlag.
På nuværende tidspunkt er der megen forskning, der viser, at normeringer, antal af uddannede pædagoger, pædagogernes faglige viden, systematik i arbejdet og deres tilgang til børnene, er vigtige forudsætninger for høj kvalitet. Men der er også forskning, der viser at disse betingelser endnu ikke er til stede overalt – der er med andre ord stadig meget at tage fat på, før vi er i mål.
Denne hvidbog er 2. reviderede udgave og endnu et bidrag til dette arbejde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Torben Næsby
Sideantal: 120
Sprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Udgivelsesdato: 22 Dec 2015
Oplagsdato: 23 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771704570

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Barndom og pædagogisk kvalitet i dagtilbud - En hvidbog Books On Demand