When Architects and Designers write draw build - Essays on Architecture and Design Research

Vis stort billede
When Architects and Designers write draw build - Essays on Architecture and Design Research

240,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Gennem de seneste år er forskning gradvist blevet en mere integreret del af arkitekt- og designskolernes profil. Samtidig er begreberne inden for arkitektur- og designforskning blevet stadigt mere forskelligartede, differentierede og komplekse, hvilket afspejles i dialogen med en række forskellige faglige traditioner og en stigende interesse for design-baserede forskningsmetoder.


Denne antologi belyser potentialer og udfordringer for forskning i arkitektur og design. Bogens essays af internationale og danske forskere er baseret på artikler fra et forskersymposium afholdt på Arkitektskolen Aarhus i 2011 og indeholder en række aktuelle positioner fra det aktivistiske over det akademiske til en mere praksisnær og kunstnerisk-baseret forskning. Antologien henvender sig til arkitekter og designere, samt andre med interesse for diskussionen om forskningsbegrebet inden for arkitektur og design. Antologien er på engelsk og rigt illustreret.
Bidragsydere til antologien er Adrian Forty, Jonathan Hill, Roemer van Toorn, Fredrik Nilsson, Andrew Morrison, Peter Bjerrum, Marcelyn Gow og Ulrika Karlsson, Maarten Van Den Driessche og Nathalie Van Hulle, Martin Søberg, Christoffer Thorborg, Terri Peters, Martin Weihe Esbensen samt Henrik Oxvig. Introduktion af Jørgen Dehs og Claus Peder Pedersen.
Engelsksproget og rigt illustreret.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Claus Peder Pedersen / Martin Weihe Esbensen / Red. Jørgen Dehs
Sprog: Engelsk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Arkitektskolen I Århus
Bredde: 169 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 717 g
Udgivelsesdato: 15 Dec 2013
Oplagsdato: 15 Dec 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788790979355

Udgivelsesår

2013

Sprog

Engelsk

When Architects and Designers write draw build - Essays on Architecture and Design Research Arkitektskolen I Århus