Transformation - 22 nye danske projekter / 22 New Danish Projects

Vis stort billede
Transformation - 22 nye danske projekter / 22 New Danish Projects

288,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En rigt illustreret bog med de senere års bedste restaureringsprojekter i dansk arkitektur.Revitalisering, restaurering, ombygning, - eller i ét ord, transformation af bygninger, bygningsanlæg, bydele, pladser og landskaber vil i de kommende år blive et voksende arbejdsfelt for bygherrer, ingeniører og arkitekter.

Efter byggeboomet rettes fokus mod den eksisterende bygningsmasse, hvor krav om energioptimering også vil medføre forandrende indgreb i den eksisterende arkitektur.Igennem de sidste år er Danmark blevet beriget med en lang række uhyre interessante og vellykkede eksempler, til efterfølgelse, inspiration og analyse: Fra den omfattende restaurering af Amalienborgs Frederik 8.s Palæ i den ene ende af skalaen til renoveringen af Gyldenrisparken på Amager i den anden. Danmarks udøvende fagfolk arbejder i dag på et højt internationalt niveau, og der er derfor ingen tvivl om, at den planlagte udgivelse også vil appellere til læsere i udlandet. Større indsigt giver både fag- og lægfolk bedre muligheder for både at handle nu og træffe langsigtede beslutninger, og vi føler os sikre på, at den planlagte udgivelse har stor appel blandt netop lægfolk, som enten er brugere og/eller læsere med interesse for landets kulturarv. Sidstnævnte gruppe er i øvrigt stor og voksende.

Udgivelsen rummer nye fotografiske optagelser, originale tegninger og grundige analyser og kommentarer fra en række førende eksperter på området. Bogen viser bl.a: Amalienborg Fr. 8 PalæArkitema og Erik Einar Holm. Restaurering af Christiansborgs Kgl. Ridestalde Holsøe Arkitekter A/S Lungholm Ferie- og HestecenterMerete Lind Mikkelsen Søgård HovedgårdExner Thisted Rådhus Realea Tuborgs Administrationsbygning. Anton Rosen Bertelsen/Scheving GrøndalskirkeErik Brandt Dam Sjakket BIG Hørning Hallen BBP arkitekterOmbyg af Idrætshal på Als Chris ThurlbourneKedelsmedjen, Holmen Christian Rønnow NORD Kraft CUBOMunkegaardsskolen Dorte Mandrup ArkitekterA-huset Carsten HoldgaardGyldenrisparkenVandkunsten, Witraz

DANSK/ENGELSKSPROGET UDGIVELSE

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Red. Martin Keiding
Sideantal: 168
Sprog: Mange
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Arkitektens Forlag
Bredde: 233 mm
Højde: 314 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 1138 g
Udgivelsesdato: 21 Jun 2011
Oplagsdato: 21 Jun 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774074090

Udgivelsesår

2011

Sprog

Mange

Transformation - 22 nye danske projekter / 22 New Danish Projects Arkitektens Forlag