Tiden med Utzon

Vis stort billede
Tiden med Utzon

180,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Jørn Utzons førstemand på tegnestuen i Hellebæk var gennem mange år - og under hele forløbet med opførelsen af Sidney Opera House - arkitekten Mogens Prip-Buus. "Tiden med Utzon" er opbygget i tre selvstændige artikler - "Ideerne" - "Historierne" og "Pingvinerne".

Om den første tekst "Ideerne" har MPB sagt at: "Da Jørn fik teksten til min forelæsning, takkede han mig med begejstring, og bad mig om at prøve at få indholdet udgivet, erklærede at det var det bedste, der var sagt om grundlaget for vores arbejde. Egentlig brugte han udtrykket "din filosofi om vores arkitektur".

Der er udgivet utrolig mange prestigefyldte bøger om Utzons værker, men som MPB udtrykker det: "Denne bog skal ikke være en "prestigebog", men som også Jørn tit ønskede, en bog alle skal kunne købe og have med i lommen eller tasken. Bogens tekst er bevidst ikke intellektuel, men er holdt i den enkle talemåde, vi brugte på tegnestuen, og som jeg senere anvendte over for elever. Der er ingen teorier, dogmer eller færdige konklusioner, kun anvisninger af en arbejdsmetode.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mogens Prip-Buus
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Kunstakademiets Arkitektskoles Forlag
Bredde: 156 mm
Højde: 195 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 465 g
Udgivelsesdato: 23 Aug 2011
Oplagsdato: 23 Aug 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770980067

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Tiden med Utzon Kunstakademiets Arkitektskoles Forlag