The Makings of an Architectural Model

Vis stort billede
The Makings of an Architectural Model

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Arkitekturmodellen er et afgørende redskab i arkitektens arbejde og udvikling af nye ideer. Alligevel eksisterer der ikke mange bøger, der koncentrerer sig om dens egenskaber og muligheder. Antologien er skrevet af arkitekter, der reflekterer over modeller produceret i forbindelse med deres arbejde som arkitekter, forskere og undervisere. Deres bidrag præsenterer eksperimenterende arkitekturmodeller, ofte udsøgte i deres beherskelse af mediets teknikker, og altid nøje afstemt med hensyn til den måde udførelsen belyser det spørgsmål, der undersøges.

Den arkitektoniske model er imidlertid mere end et æstetisk objekt fremstillet på et værksted. Arkitekturen former de fysiske rammer for livet. Den skaber en verden. Det forhold kendetegner arkitektens virke og er altid latent til stede selv i de mest abstrakte modeller. Antologien søger derfor, gennem bredden af sine essays, at undersøge relationen mellem værkstedets eksperimenter og de rammer for liv, som arkitekturen i sidste ende sætter.

Bogen tilbyder sig som et materiale og en inspiration for arkitekter og arkitektstuderende, og som en kilde til indsigt for alle, der er interesseret i de redskaber, hvormed arkitekten udvikler sine projekter og dermed former verden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Bertram m.fl.
Sideantal: 154
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: HÆFTET
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Kunstakademiets Arkitektskoles Forlag
Bredde: 227 mm
Højde: 276 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 845 g
Udgivelsesdato: 24 Sep 2012
Oplagsdato: 24 Sep 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770980098

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

The Makings of an Architectural Model Kunstakademiets Arkitektskoles Forlag