Playable - bevægelsesinstallationer i by- og landskabsrum

Vis stort billede
Playable - bevægelsesinstallationer i by- og landskabsrum

148,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Storbyen har fået et ”twist” med kæmpemøbler, pilskæve boldbaner og urbane skattejagter. Ude i landskabet møder vi skovskulpturer, kunstige strande og tårne af drivtømmer.

Som scenografier kan landskabsrum, byinventar og samt­idskunst understøtte vores muligheder for at mødes, opleve, sanse og lege. PLAYABLE tager pulsen på ‘bevægelseskunsten’. Den går helt tæt på udvalgte eksempler på kunst, design og arkitektur, som i bogstavelig forstand drag­er os ind i en leg med vores omgivelser.

PLAYABLE præsenterer 24 internationale værker og projekter, der alle på forskellig vis gør vores uderum mere engagerende. Hvad karakteriserer de aktiverende installationer? Hvad gør de ved landskabet? Hvad gør de ved byen, og hvad gør de ved os? Det gennemgår bogens seks tematiske kapitler.

Om forfatterne:

Ph.d. Bettina Lamm er landskabsarkitekt MAA og lektor ved Sektion for Landskabsarkitektur og Planlægning på Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet.

Ph.d. René Kural er lektor på Kunstakademiets Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK) samt selvstæn­dig praktiserende arkitekt med René Kural Tegnestue.

Anne Wagner er arkitekt og ph.d.-studerende ved Sektion for Landskabsarkitektur og Planlægning på Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Wagner / René Kural / Bettina Lamm
Sideantal: 184
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Rhodos
Bredde: 212 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 595 g
Udgivelsesdato: 18 Feb 2015
Oplagsdato: 18 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779990074

Sprog

Dansk

Playable - bevægelsesinstallationer i by- og landskabsrum Forlaget Rhodos