Neon

Vis stort billede
Neon

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvad sker der, hvis Irmahønen en dag stopper med at lægge sine æg over Sortedams Sø? Kan København være København uden hønen, Gajol-manden eller alle de andre neonreklamer, der lyser byen op?
Neon fortæller i smukke fotos og inspirerende tekst om hovedstadens lys og neonskilte, der sætter stemning på både sommernatten og vintermørket. Det tynde glasrør med sit flimrende lys sætter sig fast i vores hukommelse og tegner vores fortælling om byen.
Stefan Outzen og Helena Helmer har i mange år været fascineret af neon. De tager dig med på nattevandring i hovedstaden og giver dig den farve­strålende historie om byens lysende kunstværker og reklamer.
Bogen fortæller også om elektricitetens sejr over gassen, byens første elværker, den første neonreklame fra 1925, mørklægning under besættelsen og meget mere. Den henvender sig til alle med interesse for Københavns, lysets og elektricitetens historie.
Forfatterne ønsker at inspirere til bevarelse af de gamle reklamer og at give plads til flere og nye impulser fra tage, gavle og facader.
Stefan Outzen er cand.mag. i historie. Helena Helmer er fotograf.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helena Helmer / Stefan Outzen
Sideantal: 261
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Helena Helmer
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Helena Helmer
Fotograf: Helena Helmer
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 239 mm
Højde: 234 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 1245 g
Udgivelsesdato: 03 Dec 2015
Oplagsdato: 03 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771186116

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk