Livslinjer - En bog om Årstiderne Arkitekter

Vis stort billede
Livslinjer - En bog om Årstiderne Arkitekter

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Livslinjer 

Ny arkitektur-bog portrætterer Årstiderne Arkitekter
Det er livsbekræftende at følge et arkitektfirma, der er midt i en proces, hvor der skabes rum til alle former for liv. Nye rum, der er formet til at blive befolket og taget i brug. Sådan skriver forfatter og journalist Henrik Wivel i den nye bog ”Livslinjer - en bog om Årstiderne Arkitekter”, der udkommer den 4. december på Turbine forlaget. 

I bogen har Henrik Wivel fulgt Årstiderne Arkitekter og deres arbejde rundt om i Danmark og i Norge. Her har han mødt en tegnestue, der tager afsæt i funktionalitet, æstetik, samt en stor social, miljømæssig og økonomisk ansvarlighed. Med udgangspunkt i den skandinaviske arkitekturtradition arbejder Årstiderne Arkitekter primært inden for private og almene boliger, kontor og administrationsbyggeri, butikker- og shopping-centrer og fritids- og idrætsbyggeri. Det hele er dokumenteret i ”Livslinjer”.
”Livslinjer” gennemgår også tegnestuens historie, der tager sit udspring for 30 år siden, da Årstiderne Arkitekter startede i beskedne lokaler i Silkeborg. Siden er Årstiderne Arkitekter vokset til nu 280 medarbejdere på afdelinger i Silkeborg, København, Herning, Sverige, Norge og i Bangladesh.

I ”Livslinjer” besøger vi en lang række af Årstidernes Arkitekters nyere værker og kommer helt tæt på arkitekturen. Som for eksempel ved Papirfabrikken i Silkeborg, Irmakarreen i København, Hempels hovedkontor i Lyngby, Amager Strandpark, Kunstcenter Silkeborg Bad, Boxen i Herning, Jyske Bank, Balle Sognegård og mange andre af Årstiderne Arkitekters mest markante værker. Alle er de fotograferet af fotograf David Bering fra fotokollektivet Montgomery.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Henrik Wivel
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 03 Dec 2015
Oplagsdato: 03 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740602425

Sprog

Dansk

Livslinjer - En bog om Årstiderne Arkitekter Turbine