Landsted tegnet af Kay Fisker

Vis stort billede
Landsted tegnet af Kay Fisker

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Arkitekt Kay Fisker var kun 23 år, da han i 1916 sagde ja til at tegne et landsted på en grund i Snekkersten. Alligevel skulle landstedet vise sig at blive stedet, hvor den unge Fisker for alvor kom til at vise format og stilsikkerhed.

Huset udgør i dag et væsentlig bidrag til dansk arkitekturhistorie, og det betegnes som et hovedværk i Fiskers produktion.

Huset repræsenterer tidens inspiration fra England, men også Fiskers påvirkning fra Sverige. På trods af Fiskers unge alder formåede han at skabe et hus, der både i helhed og detaljer afspejler hans særkender og tilgang til arkitektur.

I 2015 restaurerede Realdania By & Byg det gamle hus, så det nu igen fremstår i den ånd og med den karakter, som Fisker skabte.

Bogen giver læseren et indblik i den omfattende restaurering samt indsigt i husets tilblivelse og Fiskers arbejde. Desuden sætter bogen værket i relation til en lang tradition med at opføre landsteder. Landstedet var forløber for det, vi i dag kender som sommerhuse og har rødder tilbage i antikken. Ideen om luft til sjælen er på ingen måder ny!

80 sider rigt illustreret.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hannes Stephensen / Lulu Salto Stephensen
Sideantal: 80
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Thomas Vandal Nielsen
Forord af: Astrid Juul Klingenberg
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: English summary translated by LanguageWire
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Kurt Rodahl Hoppe
Udgiver: Realdania Byg
Bredde: 220 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 496 g
Udgivelsesdato: 14 Mar 2016
Oplagsdato: 14 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792230775

Sprog

Dansk