København - Den blå by

Vis stort billede
København - Den blå by

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

København - Den blå by er en fotografisk fortælling om en storby i hastig udvikling med vandet som sammenbindende element.

Københavns Havn er vækket fra sin søvn. Der kan nu svømmes i havnen, mens kajakker og både blander sig med havnebusserne rutefart, og cyklister og fodgængere venter på, at nye broer bliver færdige. Overalt i havneområdet åbner der sig muligheder for at hygge sig og få udendørsoplevelser i en god balance med en erhvervsmæssig brug af havnen.

Moderne byggeri er skudt op mange steder langs havnekajen, og på Dokøen vidner Operaen om de nye tider på Holmen, hvor kunst og arkitektur udfylder det hul, som Søværnets udflytning har skabt. Moderne er også den nye bydel Ørestad med ny banebrydende arkitektur, en bydel, hvor vandet er brugt som et vigtigt arkitektonisk element.

Byudviklingen i København accelererer i de kommende år bl.a. med bygningen af en ny krydstogtkaj og en helt ny bydel i Nordhavnen med tusindvis af nye arbejdspladser og boliger. Næste større byudvikling venter på Refshaleøen, som indtil da er et nyt kulturelt hotspot medkunstoplevelser, raketbygning og actionprægede aktiviteter i et råt og anderledes miljø.

Titlen findes også i en engelsksproget udgave: Copenhagen - The Blue City .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jan Staack / Kim Michael Mortensen / Jørgen Mikkelsen / M.Fl
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Forfatterne
Udgiver: Højers Forlag
Bredde: 288 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 949 g
Serie: .
Udgivelsesdato: 22 Aug 2013
Oplagsdato: 22 Aug 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792102188

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk