Ib & Jørgen Rasmussen Arkitekter

Vis stort billede
Ib & Jørgen Rasmussen Arkitekter

178,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Skoler, rådhuse, enfamiliehuse, kontorstole og kirkerum - det flød ubesværet fra de to succesfigurers muntre tegnestue, let i både streg og færdigt bygningsudtryk, men overlegent gennemarbejdet.
Det er halvtreds år siden, at de to for alvor trådte i karakter med guldmedaljer og egen virksomhed. De sidste ti hovedsagelig med ombygninger af egne boliger i ind- og udland. Altid omhyggeligt og lidenskabeligt tro mod det håndværk og de rige og funktionelle rum, der hele tiden har drevet deres lyst til at bygge.
Nu foreligger bogen om deres samlede virksomhed. Professor Nils-Ole Lund trækker den røde tråd. Lektorerne Merete Ahnfeldt-Mollerup og Christoffer Harlang skriver om bygningernes stof, og om Kevistolene og kontorhjulet - >>rulleforretningen<< som tvillingerne selv omtaler verdenssucces'en. Og Allan de Waal fremmaner stemningen på tegnestuen, da den startede i Badstuestræde.
Bogen er fyldt med Ole Meyers fotografier af husene, tvillingernes bygningstegninger, og skitser fra de ustandselige studierejser.
I en tid, hvor arkitektur er blevet en teknologisk disciplin, tegner værket som helhed et forbilledligt rum af omhyggelige materialevalg og fint strukturerede omgivelser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christoffer Harlang / Allan de Waal / Nils-Ole Lund / M.Fl
Sideantal: 133
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Ole Meyer
Udgiver: Arkitektens Forlag
Bredde: 243 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 542 g
Udgivelsesdato: 15 Feb 2007
Oplagsdato: 15 Feb 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774073437

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Ib & Jørgen Rasmussen Arkitekter Arkitektens Forlag