Der Architekt C.F. Hansen in Deutschland und Dänemark - ein illustrierter führer

Vis stort billede
Der Architekt C.F. Hansen in Deutschland und Dänemark - ein illustrierter führer

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den danske arkitekt C.F. Hansen (1756-1845) er en af Nordeuropas største arkitekter. Hans arkitektur er af international karat og har haft vidtrækkende betydning for mange nutidige arkitekter, som danskerne Jørn Utzon og Henning Larsen.
I Nordtyskland finder man en lang række bygninger tegnet af C.F. Hansen, bl.a. flere landhuse og byhuse i Altona, Slesvig, Hamburg, Holsten, Lübeck og Mecklenborg. Nu kommer – for første gang – en omfattende, lettilgængelig og gennemillustreret guidebog, der beskriver og analyserer de i alt 78 bevarede bygninger, der tillægges C.F. Hansen.
Cand.phil. Thomas Roland øser af sin store viden om den klassicistiske arkitekt, hans liv og levned samt klassicismen som stilperiode.
Bogen fortæller om og viser rundt til C.F. Hansens arkitektur i Tyskland og Danmark. Den er fyldt med billeder og kort, så turen kan planlægges hjemmefra. De forskellige kortudsnit med gps-angivelser gør det nemt at finde frem til hver enkelt lokalitet.
Thomas Roland er cand.phil. i forhistorisk arkæologi og arbejder som konsulent i Kulturarvsstyrelsen, den danske stats organisation for kulturbevarelse. Han har en lang række publikationer bag sig.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thomas Roland
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 149 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 729 g
Udgivelsesdato: 19 Nov 2010
Oplagsdato: 19 Nov 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778878618

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Der Architekt C.F. Hansen in Deutschland und Dänemark - ein illustrierter führer Frydenlund