Den ny bølge i dansk arkitektur - The new wave in Danish architecture

Vis stort billede
Den ny bølge i dansk arkitektur - The new wave in Danish architecture

350,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I årene efter år 2000 har man kunnet opleve en nyudvikling, eller et nybrud, i dansk arkitektur båret af en række unge tegnestuer som i høj grad har bidraget til at brande Danmark internationalt som arkitekturnation. Blandt de tegnestuer som bogen præsenterer er BIG, jds, Cobe, Transform, Nord, Effekt, Adept m.fl. Selvom disse tegnestuer måske ikke umiddelbart kan samles under en fællesbetegnelse eller siges at udgøre en bevægelse præges deres projekter alligevel af en række signifikante fællestræk som ikke har forhindret internationale medier i at betragte deres projekter under ét. Som udtryk for netop et nybrud i dansk arkitektur.

Det er bogens formål at undersøge og beskrive dette nybrud som fænomen. Gennem interviews, essays og præsentationer af arkitekterne og deres arbejder i ord og billeder, vil bogen forsøge at give indblik i hvordan det lykkedes 00’ernes bevægelse af unge danske tegnestuer at finde fodfæste på den danske såvel som den internationale arkitekturscene.

Bogen henvender sig ikke kun til arkitekter, men også arkitekturinteresserede i bred forstand, såvel i Danmark som internationalt. Rigt illustreret. Dansk og engelsksproget udgivelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kristoffer Lindhardt Weiss / Red. Kjeld Vindum
Sideantal: 384
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Lærredsindbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Arkitektens Forlag
Bredde: 217 mm
Højde: 287 mm
Dybde: 37 mm
Vægt: 1748 g
Udgivelsesdato: 23 Aug 2012
Oplagsdato: 23 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774074106

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Den ny bølge i dansk arkitektur - The new wave in Danish architecture Arkitektens Forlag