d'Angleterre - creations

Vis stort billede
d'Angleterre - creations

399,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Hotel d’Angleterre er kendt som en af Københavns fornemste og smukkeste bygninger. Hotellets nuværende ejer, Remmen Fonden med Else Marie Remmen i spidsen, har givet FADL’s Forlag eksklusiv tilladelse til at komme med bag murene og følge årets gang på det historiske hotel og efterfølgende udgive et stort værk om d’Angleterre.

Bogen ”d’Angleterre” kan derfor i både ord og billeder fortælle om en af de helt store arkitektoniske ikoner i det københavnske bybillede. I bogen følger vi først og fremmest hotellets kreative direktør Alan Evensen og hans forberedelser til årets forskellige højtider og arrangementer – som f.eks. jul, nytår, dronningens fødselsdag og modeugen. Her kommer vi helt tæt på tilblivelsen af de mange smukke, unikke og særlige blomsterdekorationer, som er med til at skabe de perfekte rammer for hotellets gæster.

Bogen vil rent illustrativt fokusere på bygningens historiske arkitektur og ikke mindst den indretning og det design, der præger stedets udsmykning – her vil der særligt være fokus på Alan Evensens blomsterkreationer. Samtidig genskaber Alan Evensen gennem bogen flere af de buketter, han gennem tiden har kreeret til nogle af hotellets berømte gæster.

Få et unikt indblik i årets gang på d’Angleterre!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: tekst af Christina B. Kjeldsen / Fotos af Lars Gundersen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Fadl'S Forlag
Bredde: 258 mm
Højde: 289 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 1341 g
Udgivelsesdato: 25 Oct 2015
Oplagsdato: 25 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777497773

Sprog

Dansk