Bæredygtig omstilling af bolig og byggeri

Vis stort billede Tilføj
Bæredygtig omstilling af bolig og byggeri

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En antologi om boligen og byggeriets omstilling til bæredygtige og ressourceeffektive boformer. Den viser, hvordan den manglende omstillingsproces har afledt en interesse for forskning og politik mod konservative byggeformer.
Bogen består af fire dele. Del I behandler danske analyse- og teoritraditioner på byggefeltet. Del II omhandler potentialer og barrierer i forskellige udgaver af bæredygtigt byggeri. Del III ser på boligernes sociale og kulturelle betydninger i økosamfundsbevægelser, og del IV fokuserer på lokale og nationale omstillingsforsøg.
Bidragene er baseret på en række forskeres erfaringer med de mange udfordringer i omstillingsprocessen, da bæredygtighed endnu ikke er en dominerende retning inden for byggebranchen.Bogen henvender sig bredt til miljøinteresserede, universitetsstuderende, kommuner og byggebrancher.Forfatterne arbejder ved enten DTU, RUC eller Aalborg Universitet med tilhørende institutioner som DIST (Center for Design, Innovation og Bære­dygtig Udvikling) og SBi (Statens Byggeforskningsinstitut). Desuden er nogle involveret i forskningsprojektet KIBS (Klimaændringer og Innovation i Byggeriet).
Bogen har bidrag af Morten Elle, Bo Elling, Kirsten Gram-Hanssen, Birgitte Hoffmann, Jesper Holm, Jens Stissing Jensen, Jesper Ole Jensen, Ole Michael Jensen, Michael Lauring, Bella Marckmann, Ann-Louise Møhring, Maj-Britt Quitzau, Tina Gliese Schjerling, Inger Stauning, Bent Søndergård og Runa Cecilie Lund Sørensen. Søren Dyck-Madsen har været konsulent.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jesper Ole Jensen ( red.) / Jesper Holm / Bent Søndergård / M.Fl
Sideantal: 352
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 180 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 31 mm
Vægt: 1004 g
Udgivelsesdato: 02 Apr 2014
Oplagsdato: 02 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771183139

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Bæredygtig omstilling af bolig og byggeri Frydenlund