At fortælle arkitektur - et festskrift til Nils-Ole Lund

Vis stort billede
At fortælle arkitektur - et festskrift til Nils-Ole Lund

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

"At fortælle arkitektur" behandler væsentlige problemstillinger, der viser sig, når man skal skrive, analysere, vurdere og kritisere arkitektur.Bogen består af 19 bidrag, danske og internationale, der belyser om ikke alle, så dog en stor del af de problemområder, der rejser sig, når man skal formidle, kritisere og analysere arkitektur. Desuden diskuterer den metodeproblemer i arkitekturkritikken og ikke mindst i arkitekturhistorien.

Det er alle emner, som har optaget og beskæftiget den person, som er bogen er tilegnet: Nils-Ole Lund.Nils-Ole Lund har foruden at være udøvende arkitekt, underviser, rektor på Arkitektskolen i Aarhus og collagemager frem for alt fortsat og udviklet den danske arkitekturkritik og historieskrivning. Med milepæle som bøgerne "Teoridannelser i arkitekturen" og "Nordisk Arkitektur" m.fl. har han skabt nye standarder for den sproglige fremstilling af arkitekturens fænomener.

Bogen indeholder bidrag af bl.a. Lars Marcussen, Allan de Waal, Tobias Faber, Erik Nygård, Merete Ahnfeldt-Mollerup m.fl.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: .
Sideantal: 284
Sprog: Mange
Originalsprog: Mange
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Arkitektens Forlag
Bredde: 218 mm
Højde: 276 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 1325 g
Udgivelsesdato: 17 Aug 2000
Oplagsdato: 17 Aug 2000
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774072287

Udgivelsesår

2000

Sprog

Mange

At fortælle arkitektur - et festskrift til Nils-Ole Lund Arkitektens Forlag