Arkitekturen og sanserne, 2. oplag

Vis stort billede Tilføj
Arkitekturen og sanserne, 2. oplag

180,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 3-5 hverdage

Juhani Pallasmaas berømte bog "The Eyes of The Skin" foreligger nu i en dansksproget udgave: "Arkitekturen og sanserne".


"Arkitekturen og sanserne" (The Eyes of The Skin) hører til blandt de bøger, man ofte finder på bordene hos arkitektstuderende verden over. Den er udkommet på over 20 sprog og ligger hos de internationale kunstboghandlere side om side med Steen Eiler Rasmussens "Om at opleve arkitektur", et andet hovedværk inden for den fænomenologiske tilgang til arkitektur. De er beslægtede, fordi begge med samme ligefremme formuleringsevne og fintmærkende tilgang til arkitektur, isprængt udblik til billedkunst og litteratur, tilbyder arkitekten operative begreber og den alment interesserede læser mange aha-oplevelser ved at sætte ord på arkitekturens virkemidler. Der er tale om bøger, der forstærker opmærksomheden i forholdet til den arkitektoniske omverden og derved potenserer følelsen af at være i live, herunder glæden over at standse op og iagttage.
"Arkitekturen og sanserne" er en bog man tager frem og læser igen og igen. For at tanke op når ideerne blegner og arkitekturen falmer, eller for at skærpe sin kritiske sans i mødet med virkeligheden: Hvad var det nu Pallasmaa skrev...?
"Arkitekturen og sanserne" kan være i en inderlomme eller i en taske - lige ved hånden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Juhani Pallasmaas
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Forord af: Carsten Thau
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Lærredsindbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Arkitektens Forlag
Bredde: 134 mm
Højde: 204 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 248 g
Udgivelsesdato: 15 Sep 2014
Oplagsdato: 08 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774074229

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Arkitekturen og sanserne, 2. oplag Arkitektens Forlag