50 opfindelser - Højdepunkter i teknologien

Vis stort billede
50 opfindelser - Højdepunkter i teknologien

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Toilettet, telefonen, pengene og bogtrykkerkunsten. Teknologiens 50 største og vigtigste opfindelser er på én gang både ekstraordinære, dagligdags og uovertrufne. Og det er ikke tilfældigt, for de største opfindelser har alle haft gennemgribende betydning for os mennesker og vores samfund: Civilisationen begyndte med ploven og ølbrygningen, opfindelsen af krudtet ændrede verdens gang for altid, mens telegrafens, fjernsynets, radioens og computerens langt nyere historier viser, hvordan verden er blevet både større og mindre. Allerede papiret og bogtrykkerkunsten medførte radikale ændringer i vores måder at interagere og kommunikere på, og de er nu igen under hastig forandring.

50 opfindelser. Højdepunkter i teknologien er en teknologiens udviklingshistorie fortalt i en række gode historier af 7 forskere, der viser, hvordan opfindelser ofte bliver til som små forbedringer og udviklinger. Vægten er derfor lagt på opfindelsernes historiske forudsætninger, deres betydninger og konsekvenser.

Bogen er 3. bind i serien 50 højdepunkter , der er forlagets forskningsbaserede serie om de væsentligste og mest markante højdepunkter inden for en række fagområder.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 348
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Aarhus Universitetsforlag
Bredde: 210 mm
Højde: 285 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 1574 g
Serie: 50 højdepunkter 3
Udgivelsesdato: 29 Oct 2015
Oplagsdato: 29 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771247725

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

50 opfindelser - Højdepunkter i teknologien Aarhus Universitetsforlag