Rundering i teori og praksis

Rundering i teori og praksis Forstør

359,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
I denne bog lærer du hvordan du kan træne en god runderingshund op, uanset om du træner rundering til konkurrence, redningshund/tjenestehund eller bare for aktivering og sjov.

Forfatterne deler runderingen op i fire hoveddele og går systematisk gennem indlæringen af hver enkelt del. Søg i system, lokalisering, melding og lydighed indlæres hver for sig, før man til sidst sætter hele runderingsøvelsen sammen.

Det lægges stor vægt på at indlære de vigtigste grundfærdigheder ordentligt før man flytter træningen ud i skoven. At gøre ting nøjagtigt og grundigt fra starten i stedet for at prøve at rette ting op efterhånden, er også et hovedbudskab gennem hele bogen.

Cecilie Køste og Morten Egtvedt er kendt fra bøgerne "Klikkertræning for din hund" og "Lydighetstrening i teori og praksis". Og de samme træningsprincipper er centrale også i denne bog. Flere af indlæringsteknikkerne som beskrives i denne bog er helt banebrydende og har ikke tidligere været beskrevet i andre bøger om rundering før nu.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Køste / Egtved
Sideantal: 216
Sprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Canis
Bredde: 173 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 662 g
Udgivelsesdato: 14 Jan 2010
Oplagsdato: 14 Jan 2010
Varefakta
Reference

b-9788792112057

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk