Hyg om din hund - 30 gode gaver til vovsen

Vis stort billede
Hyg om din hund - 30 gode gaver til vovsen

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Mange hundeting findes desværre kun i triste, brune nuancer, men med opskrifterne i denne bog kan du tilpasse dem og sætte dit helt eget præg, så din hunds nye tilbehør passer til din indretningsstil og de øvrige ting i hjemmet .

En hund er som bekendt menneskets bedste ven, og med denne bog kan du vise din hund, hvor glad du er for den ved at fremstille hvilken som helst af de 30 skønne, hjemmelavede ting. Kast dig ud i et væld af kreative projekter, der er nemme at gå til og enten skal hækles, sys, strikkes eller bages. Alle er søde og praktiske sager, der vil vise din hund, at den er elsket og på alle måder værdsat.

Bogen er delt op i fire afsnit; spise , hvile , lege og pynte , der med sikkerhed vil inspirere og give gode ideer til ting, der passer lige til din hund. Hvad med at lave en hyggelig rejseseng til din hund, et badelagen, fine charmeklude, hæklede håndtag til kedelige hundesnore eller en elegant hundefrakke til de koldere dage? Lær at bage lækre hundekiks, lave hundeis eller den ultimative fødselsdagskage til din bedste hundeven.

Oplev glæden ved kreative projekter, der hygger om den allermest loyale ven, du har. Gaverne vil med garanti blive modtaget med den største glæde, og de vil blive tygget på, rodet rundt i, jaget omkring og båret stolt med logrende hale og stor taknemmelighed …

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rachelle Blondel
Sideantal: 112
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Pia og Gitte Sloth Poulsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Højde: 200 mm
Dybde: 10 mm
Udgivelsesdato: 16 Feb 2015
Oplagsdato: 16 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740600339

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Hyg om din hund - 30 gode gaver til vovsen Turbine