Hvalpens bog - fra hvalp til familiemedlem

Vis stort billede Tilføj
Hvalpens bog - fra hvalp til familiemedlem

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Endnu en bog fra en af Danmarks bedst kendte hundetrænere, Rolf Andersen. Denne gang er fokus på hvalpen og den første tid i familien, fra hvalpen er otte uger og til cirka seks måneder. I sit sædvanlige lette og underholdende sprog beskriver Rolf Andersen hele forløbet fra overvejelserne til, om tidspunktet nu er rigtigt til at anskaffe en hvalp. Er der tid i hverdagen? Lover børnene, de nok skal gøre alt for at passe den? Og hvilken race skal man vælge? Der er uendelig mange forskellige racer at finde i et hunderaceleksikon, og de er næsten alle beskrevet som ’dejlige familiehunde’, men nogle racer kræver mere motivation eller mere motion end andre, så derfor giver Rolf Andersen gode råd om at sætte sig grundigt ind i den helt rigtige race og ikke bare at vælge ud fra udseende.

Og når så hvalpen er kommet hjem, opstår nye udfordringer. Den første tid i et nyt hjem er utryg for en hvalp. Det tager lidt tid at lære spillereglerne, både for hvalpen og dens nye familie. Der skal spises på bestemte tidspunkter, og uundgåeligt tisses på gulvet, og såmænd meget andet sjovt. Bogen gennemgår alle de nye rutiner, men også glæder ved en lille ny hvalp.

I bogen er der notatsider, der kan udfyldes efterhånden, som hvalpen bliver ældre, og der er en lomme til at gemme for eksempel stamtavle, vaccinationspapirer, dyrlægeoplysninger, forsikringspolice og lignende.

Hvalpens bog er rigt illustreret med smukke billeder af fotograf Jakob Boserup.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rolf Andersen
Sideantal: 119
Sprog: Dansk
Forord af: Dan Jørgensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Jakob Boserup
Udgiver: Forlaget Indblik
Bredde: 152 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 343 g
Udgivelsesdato: 16 Sep 2015
Oplagsdato: 16 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793308091

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Hvalpens bog - fra hvalp til familiemedlem Forlaget Indblik