Dyre minder

Vis stort billede
Dyre minder

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Tag med på en kærlig rejse gennem et langt liv med dyr i alle afskygninger. I Dyre minder bruger Bergit Forchhammer de mange kæledyr, vilde dyr og mærkelige dyr som fremdriften i en fortælling, der strækker sig over det meste af verden i både freds- og krigstid

Gina valgte at nedkomme en aften, da jeg havde gæster til bridge. Vi fik ikke spillet meget, for alle deltog i den dramatiske begivenhed. Først kom der en lavendelfarvet killing af den slags, katteopdrættere ville stå i kø for at erhverve. Den var stor og fuldbåren, men uden tegn på liv. Vi prøvede med hjertemassage, armbøjninger, og en tur i den lunkne ovn, før vi måtte opgive. Det samme gjorde vi med de to næste killinger, hun fødte, med samme triste resultat. Jeg græd af skuffelse. Gina sikkert også. Det var så det! (fra bogen)

Dyre minder er en slags selvbiografi bygget over de mange dyr, forfatteren Bergit Forchhammer har delt livet med. Det drejer sig ikke kun om husdyr, selv om hunde og katte spiller en stor rolle. Men også om fisk - for faderen var passioneret lystfisker - og insekter - da ægtemanden var entomolog. Foruden fugle i form af tamme ørne og ugler i Afrika samt vilde dyr: Bjørne i USA, safarioplevelser i Afrika og sågar indvoldsorme.

Forfatterens eget brogede liv danner baggrunden, og der trækkes en rød tråd fra ungdommens genvordigheder og krigens rædsler til fredeligere tider i Danmark - afbrudt af et år i USA og fem år i Tanzania - for at slutte af med alderdommens måske sidste huskat.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bergit Forchhammer
Sideantal: 121
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Siesta
Bredde: 150 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 272 g
Udgivelsesdato: 30 Nov 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792539045

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk