Alt om pelspleje

Vis stort billede
Alt om pelspleje

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Denne bog indeholder alt man bør vide som ejer af en lille, langhåret hund. Pelsen skal nemlig passes og plejes i samme omfang som selve hunden, og alle tænkelige spørgsmål vedrørende både pelspleje og velvære besvares her.


Bogen er spækket med nyttige fakta og gode råd, og fungerer derfor som en omfattende guide til at pleje hunden og pelsen på bedste vis. Den henvender sig både til dem, der allerede har en langhårsrace, og til dem, der overvejer at anskaffe en sådan, så de kan blive hjulpet på vej i valg af race. Den er bygget overskueligt op i kapitler med letforståelige beskrivelser og tilhørende detaljerede billedserier, der gør det hele nemt at forstå for hele familien – uanset alder.
Med denne bog bliver man godt forberedt til pelsplejen af familiens lille, langhårede hund, så man undgår den skuffelse og frustration, der kan forekomme, hvis man ikke er forberedt på det arbejde som følger med.
“Alt om pelspleje” sikrer på den måde, at både familien og hunden vænnes til pelsplejen og gør den til en hyggelig aktivitet frem for en byrde. Bogens vigtigste egenskab er at klargøre hvordan pelspleje ikke bare handler om hundens udseende, men også om dens velvære.
”Alt om pelspleje” er skrevet af Sarah Jensen, der i årevis har beskæftiget sig med hunde som hundefrisør, produktudvikler og hundetræner. I bogen deler hun ud af de erfaringer, som hun har gjort sig efter både at have arbejdet som hundefrisør i USA og England, og siden drevet egen hundesalon i Danmark.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sarah Jensen
Sideantal: 149
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: K9Company Ltd
Bredde: 165 mm
Højde: 242 mm
Vægt: 611 g
Udgivelsesdato: 30 Apr 2015
Oplagsdato: 30 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799809707

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk