Vinter i haven - Smuk have uden for sæsonen

Vis stort billede
Vinter i haven - Smuk have uden for sæsonen

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Skal haven være interessant og smuk i vinterhalvåret og det tidlige forår, er det netop nu, der skal plantes buske træer og blomster, der kan lyse op i de mørke måneder.
Vinteren kan godt være en trist og glemt årstid, men hvis en have er designet og tilplantet med tanke på at skulle være interessant om vinteren, kan man sagtens gøre det til en daglig glæde, når man går op gennem havegangen eller kigger ud af vinduet fra den varme stue.
Den lave vintersol fremhæver detaljerne, uanset om det er en stamme, en stængel eller en gren og forstærker vinterens farvepalet af varme røde, fyldige brune, khakigrønne og skinnende rødbrune. Det er på disse tidspunkter, at et prydtræs strukturelle bark, en busks farvestrålende skud, og et birketræs fine omrids bliver til rene kunstværker.
I denne inspirerende bog giver Val Bourneideer og forslag til, hvilke træer, buske, frøstande, løgplanter og stedsegrønne, der vil give haven liv om vinteren. Hendes valg inkluderer interessante former og strukturer, fyldige farver og tidlige blomster. Hun beskriver også, hvordan man skaber iøjnefaldende områder med småsten, grus, store sten, træ og bronzefigurer. Selv vejret kan hjælpe til, når et strejf af frost giver et ekstra skinnende juvelagtigt lag overalt i haven.
Val Bourneer en kendt haveskribent, som bl.a. med udgangspunkt i sin egen have har skrevet bogen The Natural Gardener, som hun har modtaget Garden Writers' Guild Award for. Som skribent bidrager hun desuden jævnligt til The Daily Telegraph og Royal Horitcultural Society's magasin The Garden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Val Bourne
Sideantal: 159
Sprog: Dansk
Originaltitel: The winter garden
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Lars Thomas
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 203 mm
Højde: 267 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 854 g
Udgivelsesdato: 01 Oct 2007
Oplagsdato: 01 Oct 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717039506

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Vinter i haven - Smuk have uden for sæsonen Nyt Nordisk Forlag