Viden om… Fugt og indeklima

Vis stort billede
Viden om… Fugt og indeklima

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Med denne bog ønsker vi at give et overskueligt indblik i, hvad vand og fugt gør ved bygninger. Med særlig fokus på problematikken om skimmelsvampe er der i bogen information om, hvilke følgeskader der kan opstå, når bygningen udsættes for en eller anden form for opfugtning og hvordan disse følgeskader kan afhjælpes, eller hvad der sker, hvis skaden ikke håndteres.

I bogen er samlet noget af den erfaring, som vi har opnået gennem mange års arbejde med skimmelskader samt den information vores samarbejdspartnere løbende bidrager med.

Der findes som regel ingen facitliste over løsning af skimmelskader, da der er alt for mange forhold som spiller ind. Løsningen vil altid afhænge af den konkrete sag. Bogen indeholder derfor en masse gode råd og opmærksomhedspunkter.

Yderligere er der i denne udgave også fokus på information og kommunikation i forbindelse med større skimmelsvampeangreb i bygninger.

Bogen indgår ligeledes i uddannelsen omkring fugt og indeklima under konceptet Sunde Bygninger, som er et samarbejde imellem Goritas A/S, Contea Assurance A/S og Polygon A/S.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dennis Rugtved Thomsen
Sideantal: 76
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Sunde Bygninger
Vægt: 220 g
Udgivelsesdato: 31 Jan 2016
Oplagsdato: 31 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799901302

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Viden om… Fugt og indeklima Sunde Bygninger