Syrenbogen - en hyldest til de sydfynske syrener

Vis stort billede Tilføj
Syrenbogen - en hyldest til de sydfynske syrener

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvem drømmer ikke om at ligge under en syrenbusk, indsnuse duften af forår, solskin og naturens parfume i én og samme note? Og hvem glemmer ikke tid og sted, når en lang allé af smukke syrener pludseligt dukker op i landskabet og indhyller din bil eller din cykel i en lilla dis?

Bogen her er til dig, der gerne vil have farve og duft, natur- og kulturarv ind i din have. Her får du historien om, hvordan syrenerne kom til Danmark, hvorfor de blev plantet i kilometerlange alleer, hegn og hække – især på Sydfyn – og hvilken af de ca. 20 arter og mere end 400 syrensorter, der vil egne sig godt til din have.

Vi fører dig ind i syrenernes duftende univers, fortæller den unikke historie om de sydfynske syrenhegn, og giver dig gode tips til, hvor og hvordan du bedst oplever de smukke men truede sydfynske syrenhegn – der kan give dig inspiration til at gøre din egen have en lille smule mere velduftende og farverig.

Bogen indeholder syrenernes historie, anvendelsesmuligheder, information om arter, dyrkningsforhold, syrener i kogekunsten og inspiration til syrenudflugter i naturen.

Betty Jacoby og Henrik Jessen Toft flyttede i 2006 til Sydfyn, hvor de ejer og driver Johan Ludvigs Bed & Breakfast. Parret har i flere år arrangeret busture til syrenlandskaberne på Sydfyn i blomstringssæsonen, lige som de i en årrække har arrangeret ”fortællinger i natten” om egnens historie. Nina flyttede i 2011 til Tåsinge i Det Sydfynske Øhav. En fælles passion for historie, havebrug og det unikke sydfynske landskabs uendelige muligheder og skønhed bragte hende i kontakt med Henrik og Betty. Sammen fødtes ideen om at gøre en syrenbog til virkelighed. Nina har tidligere skrevet flere bøger, bl.a. om økologisk jordbrug i Danmark og Familieliv i balance – og er uddannet Ph.d. i samtidshistorie.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Henrik Toft / Betty Jacoby / Nina Brandt
Sideantal: 220
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 220 mm
Højde: 290 mm
Udgivelsesdato: 21 May 2015
Oplagsdato: 21 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740601701

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Syrenbogen - en hyldest til de sydfynske syrener Turbine