Skærehaven - Dyrk blomster til buketter

Vis stort billede Tilføj
Skærehaven - Dyrk blomster til buketter

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Fordelene ved at dyrke sine egne snitblomster frem for at købe de sædvanlige buketter fra blomsterhandleren er mange: Udvalget er uendeligt meget større, blomsterne har et naturligt udtryk, mange af dem dufter skønt, og så gør man noget godt for miljøet.
Det er en sand fornøjelse at kunne plukke skønne blomsterbuketter i sin egen have, og i denne nytænkende bog om emnet viser forfatteren Louise Curley, at en skærehave er en nem og bæredygtig måde at fylde sit hjem med de smukkeste buketter på. Det hele begynder om foråret med frø, løg, stauder og buske, og forfatteren viser, hvordan man skaber den største variation, så man har til både diskrete buketter og favnfulde af blomster. Der er mere end 100 forskellige slags skæreblomster at vælge imellem, så der er rig mulighed for at justere udvalget i skærehaven i mange år frem.
Som læser bliver man taget med ind i en nærmest eventyrlig verden af betagende, farverige og fascinerende blomster, og heldigvis får man praktisk og nem vejledning til, hvordan man selv kommer i gang med at skabe sin egen skærehave.
Bogen indeholder 35 flot beskrevne planteportrætter af velegnede blomsterarter til skærehaven, selvfølgelig med udførlig dyrkningsvejledning, og man får tips til, hvordan man kan udnytte andre planter fra haven – og grøftekanten – til buketter. Alt er præsenteret indbydende, smukt og lettilgængeligt, og de mange inspirerende billeder af forfatterens egne hjemmedyrkede buketter kan motivere de fleste til at kaste sig ud i projektet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Louise Curley
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Jason Ingram
Udgiver: Turbine
Bredde: 197 mm
Højde: 245 mm
Udgivelsesdato: 19 Apr 2015
Oplagsdato: 19 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740601374

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Skærehaven - Dyrk blomster til buketter Turbine