Rum til det gode liv - Praktisk, personligt & æstetisk

Vis stort billede
Rum til det gode liv - Praktisk, personligt & æstetisk

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvordan skaber vi et hjem, der er rart at være i? Hvad synes vi selv er godt og skidt? Hvad er det for livsværdier, der betyder noget for os? Hvilket hjem og hvilken indretning af rummene passer til det liv, vi fører, og den hverdag, vi skal have til at fungere?


Før man river en væg ned eller investerer i nyt køkken, så skal man vide, hvad det i virkeligheden er, man ønsker. Her er et konkret værktøj for dem, der enten skal i gang med at indrette en ny bolig eller måske bare vil gøre noget ved det gamle hjem. Læseren får redskaber til at komme i gang med det vigtigste i boligindretning, nemlig at få klarlagt sine behov og sine drømme og finde ud af, hvordan de bedst kan imødekommes inden for de givne rammer i den aktuelle bolig.
Bogen sætter læserne i stand til at realisere den indretning, de personligt har brug for. Ikke et ord om, hvilke vintagestole der lige her og nu bør mikses rundtom spisebordet. Det er heller ikke en gør det selv-bog med håndværkertip. Denne bog er en enkel indføring i de metoder, som arkitekter og designere bruger for at skabe gode boliger til deres klienter. Det handler om rum, lys, form, farve, lyde, lugte, møbleringsprincipper, nyt kontra gammelt, brugsværdi og oplevelsesværdi.
Med masser af eksempler og illustrationer sætter bogen læseren i stand til at forbinde sine drømme til virkeligheden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thomas Dickson
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 226 mm
Højde: 288 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 1782 g
Udgivelsesdato: 24 Jun 2015
Oplagsdato: 24 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717044517

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Rum til det gode liv - Praktisk, personligt & æstetisk Nyt Nordisk Forlag