Økologisk i haven

Vis stort billede
Økologisk i haven

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Stadig flere haver, kolonihaver og altaner bliver dyrket med økologi for øje. Men hvad betyder det – sådan rigtigt? Det er ikke altid nemt at finde viden om, hvordan man dyrker økologisk i en almindelig have eller i en kolonihave. Hvor går grænsen for, hvad der er ok, og hvad der ikke er? Hvilken gødning er den bedste? Må man gerne slå snegle og bladlus ihjel, og i så fald hvorfor? Er det bedst at grave, eller skal man hellere lade være? kan man dyrke økologisk i krukker på altanen?


Uanset på hvilket niveau, du vælger økologisk dyrkning i din have, vil du tage et vigtigt skridt mod giftfrie grønsager, bedre miljø og en mere bæredygtig livsstil.
Eva Robild hjælper med alle begreberne og giver mængder af praktiske økotips og inspiration til dig, der gerne vil nyde hjemmedyrkede grønsager, smukke blomster og dyreliv i haven – med god samvittighed.
Eva Robild skriver bøger om både haver og stresshåndtering. Hun er også redaktør for haveprogrammer i tv, ligesom hun optræder i både aviser og tidsskrifter.
I samme serie: Beskæring af træer og buske, Drivhus og udestue, Højbede i pallerammer, Stauder – blomster i haven og Dyrk frugt og grønt på lidt plads.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Eva Robild
Sideantal: 96
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 205 mm
Højde: 205 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 495 g
Udgivelsesdato: 02 Mar 2016
Oplagsdato: 02 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717045828

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk