Økohøns - Selvforsyning til husbehov

Vis stort billede
Økohøns - Selvforsyning til husbehov

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Når man holder høns og dyrker have efter økologiske principper, lever man så tæt på naturens præmisser, som man kan gøre i et moderne samfund. I de fleste tilfælde bliver det en livsstil og en daglig glæde. Og gode og sunde produkter til brug i husholdningen.

Man kan komme i gang med at holde høns for ca. 4000 kr., hvis man selv er lidt fiks på fingrene, og endnu billigere, hvis der bruges genbrugsmaterialer. Det er heller ikke dyrt eller besværligt at skaffe føde til hønsene. Ukrudt eller små rester mad ryger ind til dem. Toppe fra gulerod og rødbeder og andre grønsagsrester fra haven kan selvfølgelig komposteres, men ved at sende dem gennem hønsene får man fine æg og et meget vigtigt gødningsmiddel.

ØKOHØNS omtaler de bedste hønseracer til små hønsehold, livet i hønseflokken, hønsenes menukort, hønsehuset, pasning og pleje, udseende og anatomi, sygdomme, æg, slagtning og meget andet.

Jens Juhl og Sølva Falgren har holdt høns i en del år og hjælper gennem AGENDA 21 med at sætte høns på prøve hos interesserede. Forfatterne holder hvert år mange kurser om økologisk have og hønsehold og har også skrevet ØKOLOGISK HAVE.

Illustreret med fotos af Sølva Falgren m.fl. og gamle og nye tegninger, indbundet i dutchbind.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sølva Falgren / Jens Juhl
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Steen Frimodt
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Fotograf: Sølva Falgren
Udgiver: Koustrup & Co.
Bredde: 168 mm
Højde: 251 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 463 g
Udgivelsesdato: 09 Feb 2014
Oplagsdato: 09 Feb 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791583155

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Økohøns - Selvforsyning til husbehov Koustrup & Co.