Naturen ind i byen - Sådan skaber du oaser på altaner og terrasser

Vis stort billede Tilføj
Naturen ind i byen - Sådan skaber du oaser på altaner og terrasser

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Bygartner Boe Sallingboe har en mission: at gøre byen grønnere og skabe mere trivsel. I bogen Naturen ind i byen viser han helt fra bunden, hvordan man skaber et stykke natur på selv den mindste altan, og hvordan den store tagterrasse bliver en frodig drøm.

Boe Sallingboe er oprindeligt uddannet industriel designer og har arbejdet i mange år i modebranchen, men i 2006 skiftede han helt spor og stiftede firmaet Altan-Alferne, der har stået bag en lang række byhaver i København.

I bogen slår han fast, at selv de mindste uderum har en grøn fremtid. De fleste altan-ejere ved ikke, hvor ligetil det er at gøre rummet rigtig grønt, og her tænker Boe Sallingboe ikke på standardpotterne med prydblomster og krydderurter, men på frodige oaser med træer og buske og saftige grøntsager. Man skal blot kende sine forhold - en nordvendt altan behøver eksempelvis ikke være grå og gold, når bare man ved, hvilke planter der trives mod nord og i vind.

I Naturen ind i byen giver Boe Sallingboe i tekst og billeder en lang række eksempler på byhave-projekter, han står bag. Og han fortæller konkret, hvad man selv kan gøre for at skabe de grønne miljøer, mens han påpeger, at det ikke behøver at være hverken dyrt eller besværligt at skabe et fantastisk uderum med uendeligt højt til loftet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Boe Sallingboe
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Ann-Britt Balle
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 204 mm
Højde: 262 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 861 g
Udgivelsesdato: 09 May 2016
Oplagsdato: 09 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702203851

Sprog

Dansk

Naturen ind i byen - Sådan skaber du oaser på altaner og terrasser Gyldendal