Når byfolk flytter på landet

Vis stort billede
Når byfolk flytter på landet

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

>>Hvor kommer den mon fra - drømmen om det lille hus på landet? Er det noget basalt, der ligger i os, drømmen om det enkle, ukomplicerede liv, hvor det er naturen, der sætter dagsordenen?<<

Sådan indleder Illona Thorup Skriver sin nye bog Når byfolk flytter på landet - en bog, som henvender sig til de mange, der drømmer om et lille hus på landet med selvforsyning og et liv i pagt med naturen.

I bogen præsenteres vi for et helt år på det lille husmandssted Vidtskue uden for Århus, hvor bogens forfatter, Illona Thorup Skriver, bor med sin mand. Husmandsstedet skulle i første omgang blot have været et sted at bo for dem og deres børn og plejebørn, men er nu blevet en økologisk besøgsgård med mange glade gæster - lige fra vuggestuer til plejehjemsbeboere. Bogen er baseret på ét års nyhedsbreve fra Vidtskues hjemmeside.

I Når byfolk flytter på landet hører vi om de oplevelser, glæder, sorger og lykkelige stunder, man oplever, når man skifter parcelhuset ud med et lille husmandssted og kaster sig ud i livet som økologisk landmand i lille format. Bogen er smukt illustreret med Preben Stentofts billeder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Illona Thorup Skriver
Sideantal: 97
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Preben Stentoft
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 09 Jun 2010
Oplagsdato: 09 Jun 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770902090

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk