KRYDDERURTER - Bogen for urteelskere

Vis stort billede
KRYDDERURTER - Bogen for urteelskere

388,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

STØRST, BEDST og SMUKKEST

En fornem dansk urtebog, der fokuserer på urternes gode smag

Lene Tvedegaards enestående KRYDDERURTER - Bogen for urteelskere er en mastodont på 368 sider, rigt illustreret med over 700 fotos af mere end 300 arter og sorter. Her er nøje beskrivelser af alle krydderurter, som i dag fås på det danske marked – også de helt nye. Der gives gode råd om dyrkningen og hvad urterne smager og dufter af, og fortælles om hvilke stoffer, urterne indeholder, samt om hvilke dokumenterede virkninger de har.

For mad- og haveentusiaster er det både en nøje sortsgennemgang samt fyldige afsnit om aromaer, krydderurternes brug samt gode madopskrifter fra kokkene Thomas Herman, Martin Haugaard Zielke og Jimmy Duevang.

Lene Tvedegaard, agronom og ejer af Gartneri Toftegaard, har skrevet bogen med hjælp fra bl.a. urte- og madhistorikeren Gunvor Juul.

KRYDDERURTER er det vægtigste værk af sin art på det danske marked og henvender sig til både professionelle gartnere og kokke, men også til de mange meget seriøse og interesserede danske havefolk og gastronomer.

Lene Tvedegaard har tidligere udgivet DEN LILLE RØDE OM TOMATER og DEN LILLE STÆRKE OM CHILI (som Koustrup & Co. genudgiver dette forår).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lene Tvedegaard
Sideantal: 368
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Bjarni B. Jacobsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Koustrup & Co.
Bredde: 222 mm
Højde: 288 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 1722 g
Udgivelsesdato: 25 Mar 2013
Oplagsdato: 25 Mar 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791583162

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

KRYDDERURTER - Bogen for urteelskere Koustrup & Co.