Hvordan man gør en god hushandel

Vis stort billede
Hvordan man gør en god hushandel

179,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Endelig en bog, der uden skjulte dagsordener guider kommende huskøbere igennem de forskellige trin i en hushandel.
At købe et hus er en stor beslutning. Ud over at vælge huset skal man forholde sig til en hel stribe nye og komplicerede emner såsom tilstandsrapporter, finansieringsforhold og forsikringer, samtidig med at man skal forhandle pris med sælger og planlægge istandsættelsen af det fremtidige hjem.
Christian Larsen har en baggrund inden for jura og nationaløkonomi og er derfor mere bekendt med muligheder og faldgruber i forbindelse med store økonomiske beslutninger end flertallet af danskere. Alligevel oplevede han et stort behov for uvildig rådgivning til købere, da han selv stod over for at skulle købe hus:
>>Mange oplever, at tilværelsen som husejer medfører en del uventede bekymringer og problemer, selvom man egentlig har søgt rådgivning alle de rigtige steder. Et godt eksempel er, at banken har kreditgodkendt køber på baggrund af et budget, hvor der ikke er afsat penge til at vedligeholde huset, selvom der helt åbenlyst er tale om et håndværkertilbud. Køber tror, at alt er i den skønneste orden, for banken har jo sagt ja, men bagefter viser det sig, at virkeligheden er en anden. Eksemplet illustrerer, at man som køber skal være klædt godt på, selvom man benytter rådgivere, for det er desværre meget begrænset, hvad man kan forvente af de rådgivere, man typisk benytter i en bolighandel.<<
Bogen tager huskøberens parti og giver svar på alle de vigtige spørgsmål i en hushandel: Hvordan undgår du, at huskøbet skaber ubalance i familiens økonomi? Hvordan gennemskuer du ejendomsmæglerens udsagn? Hvordan undersøger du huset og dets papirer? Hvordan forhandler du pris og andre vilkår? Hvordan vælger du den rigtige finansiering, og hvordan undgår du ubehagelige overraskelser undervejs?
En uundværlig guide til alle, der overvejer at købe bolig.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christian Larsen
Sideantal: 106
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Pedersen & Pedersen
Fagredaktør: Lisette Agerbo Holm
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 29 Aug 2012
Oplagsdato: 29 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770909211

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Hvordan man gør en god hushandel Turbine